U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

NAVO Hoofdkwartier

Het voormalige NAVO-hoofdkwartier in de Cannerberg is na een jarenlange sanering opengesteld. De NAVO heeft de groeve gebruikt als oorlogs- en oefenhoofdkwartier en het complex viel sinds 1956 onder de Wet op de Staatsgeheimen. et complex was voor de NAVO een belangrijk communicatiecentrum. Toen de NAVO de groeve in 1992 verliet, was er sprake van een ernstige vervuiling met asbestvezels. Daarna vond er een grondige schoonmaakoperatie plaats waarbij het volledige hoofdkwartier werd ‘gestript’. Wat er overblijft, zijn de indrukwekkende ruïnes van deze ondergrondse wereld. Tijdens een rondleiding maken de bezoekers kennis met dit buitengewone verhaal.

De excursie start om 14:00 uur en duurt ongeveer twee uur. Denk aan goed schoeisel en warme kleding.De paden zijn rolstoeltoegankelijk, maar niet geschikt voor scootmobielen. De excursie is minder geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Honden zijn verboden in de groeve.

Kies uw tickets

Beschermers (donateurs) van Het Limburgs Landschap ontvangen korting op de entreeprijs van € 7,50 en betalen € 5,00. U dient uw lidmaatschapspas met uw ticket te tonen aan de gids.

 • Selecteer uw tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • voormalig NAVO hoofdkwartier
 • Ticket NAVO € 7,50
  € 7,50
 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Uw (kortings-)code is niet geldig. Controleer uw code.

  Heeft u de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs